AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Omituinen uutinen Venezuelasta

28.2.2008 klo 5.31 | Niko Lipsanen

aiheet yhteiskunta,

sijainnit venezuela,

Vaikka Venezuelassa ylipäänsä on nykyiseen maailmanaikaan aika omituista, on minun silti vaikea tajuta, mikä Chávezin salajuoni tämän uutisen takana on. Kotimaanlennolla olleen venezuelalaisen lentokoneen ilmastointikanavista oli tulvinut savua, ja niinpä se oli tehnyt pakkolaskun Panamaan. Miksi ihmeessä Panamaan?

Uutisen mukaan kone oli matkalla Venezuelan länsireunalla sijaitsevasta Maracaibosta Maiquetíaan. Maiquetía on Venezuelan Vantaa, jossa siis sijaitsee Caracasin lentokenttä. Suunta ei ollut Panamaan päinkään, ja siinä on aikamoinen pätkä Kolumbiaakin välissä. Koko lentomatkan ajan sekä lähtö- että kohdekenttien olisi pitänyt olla selvästi lähempänä kuin Panaman. Ja on siinä muitakin isoja lentokenttiä Panamaa lähempänä.

Halutaanko Venezuelassa näyttää, että siellä on varaa poltella kerosiiniä, ja tehdään kotimaanlennoillakin lenkki Karibianmeren päällä? Vai onko Panaman kenttä lähin, jossa on kunnollinen palokunta eikä kapteeni uskaltanut savuavalla koneella Venezuelaan laskeutua? Ei kuulosta järkeenkäyvältä, mutta en parempiakaan selityksiä keksi.

Myös Herald Tribune varmistaa tämän omituisen tarinan todeksi, mutta syitä sekään ei siihen kerro.

Kartta lennosta

Yllä kartta lentoreitistä (punainen nuoli). Panaman kaupunki on merkitty karttaan rastilla.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Omituinen uutinen Venezuelasta

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan