AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Sunnuntain siirtäminen

2.3.2008 klo 1.37 | Niko Lipsanen

aiheet uskonto,

Sunnuntait eivät ole paastopäiviä, joten silloin voi syödä vähän vapaammin. Itse juhlistan sunnuntaipäiviä syömällä kalaa ja pullaa. Joskus eteen tulee kuitenkin tilanteita, joissa käytännön syistä olisi kätevä syödä ne kalat ja pullat jonain toisena päivänä. En ole silloin ollut kauhean tarkka tuon sunnuntaisäännön kanssa, vaan olen siirtänyt sunnuntain sopivaan kohtaan viikkoa.

Tänä vuonna tällaisia tilanteita ei ole juuri tullut eteen, vaan sunnuntait on pidetty sunnuntaisin. Eilen lauantaina olimme kuitenkin vaimon veljen ja tämän vaimon luona kylässä, ja tarjolla oli kalakeittoa. Oikein hyvää madesoppaa olikin. Aloitin siis sunnuntain jo lauantaina iltapäivällä, ja tietysti myös vastaavasti lopetan sen sunnuntaina samoihin aikoihin.

Teen kanssa tarjoiltu suklaapäällysteinen appelsiinikakku oli sitten jo aika rajoilla, kun olen pitänyt periaatteena jättään paastoaikaan suklaan väliin myös sunnuntaisin. Mutta ehkä se ei kakunpäällysteessä niin haittaa, kunhan ei ota tavaksi. Oikein hyvää oli sekin.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Sunnuntain siirtäminen

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan