AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Päivitys ja muutoksia

23.5.2008 klo 3.32 | Niko Lipsanen

aiheet web,

Päivitin blogin julkaisualustana käyttämäni WordPressin versioon 2.5.1. Samalla tein jonkin verran muutoksia blogin ulkoasuun sekä järjestelin joitakin toimintoja uudella tavalla. Näistä lisää alla. Otin käyttöön myös Arkimedian julkaiseman suomenkielisen kielipaketin.

Otsikko pienemmäksi. Blogini nimi on niin tylsä, ettei sen tarvitse olla kovin isolla. Tästä seuraa, että aihesivuilla aiheiden (tägien) otsikot korostuvat. Joku voisi jopa luulla, että jokainen aihe on oma pikku bloginsa. Ja sehän itse asiassa sopii aika hyvin siihen, että blogin nimi on ”Aiheita”. Muutin samalla blogin alaotsikkoa kuvaavammaksi.

Kategoriat käyttöön. Olen tähän mennessä käyttänyt kirjoitusten luokitteluun vain avainsanoja eli tägejä. Siellä olivat aiemmin myös tägit ”kuvalliset” ja ”logolliset”, jotka eivät kertoneet kirjoitusten aiheesta mitään. Etenkin ensin mainittu kasvoi turhan suureksi ja hallitsi koko aihelistausta. Jotta listasta näkyisi paremmin, mistä aiheista kirjoitan, poistin nuo tägit. Sen sijaan otin käyttöön kategoriat, joiden kautta edelleen voi selata sellaisia kirjoituksia, joissa on vaikkapa valokuva [Tämä linkki poistettu kun organisointia taas kerran myöhemmin muutettu.].

Artikkelilinkit kahdelle palstalle. Tämän muutoksen tein itse asiassa jo muutama päivä sitten. Etusivun alareunassa olevat 44 linkkiä blogin aikaisempiin kirjoituksiin on nyt järjestelty kahdelle palstalle aiemman yhden sijaan.

Kuukausiarkisto sivummalle. Siirsin kuukausilinkit pois etusivun sivupalkista aiheittaisen arkiston kanssa samalle arkistosivulle.

Joitain muitakin pienempiä muutoksia tuli tehtyä, ja ulkoasun hiomista jatketaan lähipäivinäkin. Saa mielellään ilmoitella kommenttipalstalla, jos jokin asia tässä blogissa näyttää olevan hullusti tai ei toimi niin kuin sen pitäisi toimia.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Päivitys ja muutoksia

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan