AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Welho nostaa nopeutta

2.5.2008 klo 19.09 | Niko Lipsanen

aiheet kulutus,

Welhon logo

Welho ilmoitti nostavansa [poistettu toimimaton linkki] laajakaistayhteyksiensä nopeuksia. Näinhän Welho on tehnyt useamman kerran aikaisemminkin. Pitääkseen hinnat kilpailukykyisinä samalla hinnalla on saatava enemmän. Toinen vaihtoehto olisi pudottaa hintoja, mutta niin päin ei ainakaan minun asiakkuuteni aikana muistaakseni olla toimittu (tai itse asiassa tällä kertaa hintakin taitaa kyllä pudota kymmenen senttiä kuussa).

Hitain yhden megan yhteys poistuu kokonaan, kun se ei kuulemma nykykäyttöön enää riitä. Paluukaistaan se Welhon mielestä kuitenkin riittää oikein kummasti. Se onkin Welho-liittymän pullonkaula ainakin minulle. Vaikka verkkoa saa surffattua jatkossa viiden megan vauhdilla, niin koneelta verkkoon ei saa jatkossakaan tavaraa megaa nopeammin. Edes päivittäminen seuraavaan kymmenen megan yhteyteen ei auttaisi mitään – paluusuunta on siinäkin tämä samainen mega.

Milloinkohan Welholta saataisiin myös paluukaistaan lisää tehoa?

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Welho nostaa nopeutta

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan