AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Blogilista juhannustelee

19.6.2008 klo 20.05 | Niko Lipsanen

aiheet web,

Blogilistan vastalogo

Blogilista.fi [poistettu toimimaton linkki] on laittanut logonsa taustalle vastan ilmeisesti juhannusta juhlistaakseen. Vastaava tapahan on jo pitkään ollut Googlella, joka on muutellut logoansa erilaisten juhlien ja merkkipäivien kunniaksi. Juhannus ei tosin näytä ainakaan tällä kertaa näkyvän Googlen logoissa sen enempää Google.fi– kuin Google.com-sivuillakaan.

Juhannuksena kuuluu tietysti viettää maaseudun rauhassa. Koska kaikki muutkin ovat joko sitä mieltä tai sitten hakeutuvat joillekin festareille, niin sitä maaseudun rauhaa ei onneksi tarvitse lähteä hakemaan Helsingin ulkopuolelta. Täällä on ihan yhtä rauhallista kuin maallakin ja palvelutasokin on lähestulkoon yhtä heikko kun kaupat ovat kiinni eikä bussitkaan kulje.

Säätiedotus ei lupaa täksi juhannukseksi kovinkaan hyvää. Mutta jos sade jossain vaiheessa vähäksi aikaa lakkaa, niin menemme piknikeeraamaan Ursinin kallioille tai johonkin siihen tienoille.

Muutama vuosi sitten eräät venäläiset Hospitality Club -vieraat tulivat Helsinkiin yöbussilla Pietarista ja olivat perillä juhannusaamuna siinä viiden-kuuden maissa. Eivät olleet aurinkoisen kantakaupungin läpi kävellessään tainneet nähdä yhtään ihmistä tai liikkuvaa ajoneuvoa. Ihmettelivät kyllä vähän, että hiljainen on tämä Suomen pääkaupunki.

Kuvassa on Blogilistan vastalogo.

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Blogilista juhannustelee

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan