AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Seaid-kävely Helsingin rantoja pitkin

28.8.2008 klo 13.10 | Niko Lipsanen

aiheet kuulumiset,

sijainnit helsinki,

Hernesaari

Ympäristöjärjestö Dodo ry:n jokakesäinen Seaid-kävely järjestetään taas ensi sunnuntaina. Yleensähän kävely on ollut heinäkuussa, mutta tänä vuonna vasta elokuun lopulla. Kävelyreitti kiertää Helsingin niemen ympäri rantoja pitkin. Lähtöpaikka on Talinhuipulla ja maali Vanhankaupunginkoskella. Matkaa tulee arviolta 35–40 kilometriä.

Hitaasti talsien tuollainen vajaa maratoni menee kohtalaisemmallakin kunnolla, mutta mukaan voi tulla myös osaksi matkaa. Luulenpa, etten tänä vuonna itsekään kävele koko reittiä. Toisaalta saman reitin käveleminen vuodesta toiseen avaa kyllä hyvin silmät kaupunkiympäristön muutokselle.

Lähtö on Talinhuipulta sunnuntaina 31.8. klo 10.00 (katso kartta). Bussin 14 päätepysäkiltä Pajamäestä on sinne lyhyt kävelymatka eikä 18:n päättäri Talissa ole sekään pitkällä. Matkan varrella joukon sijaintia voi tiedustella puhelinnumerosta [puhelinnumero poistettu] (Valtteri Maja). Arvioitu saapumisaika maaliin on noin klo 19.

Retkelle ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, mutta sen voi halutessaan tehdä Facebookin tapahtumailmoituksen kautta.

Katso myös valokuvia aiemmilta Seaid-kävelyiltä.

Kuvassa valloitetaan Hernesaaren soravuorta kahden vuoden takaisella Seaidilla. Unohdin laajakulmalisäkkeen kameraan, ja siksi zoomatessa kuvan reunat menivät epätarkoiksi. Otin kuvan 9.7.2006 (kuvan lisenssi).

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Seaid-kävely Helsingin rantoja pitkin

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan