AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Aku Ankan ääniä kalastelemassa

25.10.2008 klo 1.48 | Niko Lipsanen

aiheet yhteiskunta, kuulumiset,

Kylttikulkue Aleksilla

Kun sitten sain ehdokkaani lopulta päätettyä, niin onhan sitä tullut jalkatyötäkin tehtyä. Tämän viikon alkuillat ovat menneet pääasiassa Aleksanterinkadulla ja muualla keskustassa vaalimainoksia ja karamellejä jaellen. Ihmiset jaksavat suhtautua vaalitouhuun vielä yllättävän kärsivällisesti, vaikka perjantaina alkoi joillakin olla jo vaaliväsymyksen merkkejä. Mutta ei tätä enää kovin monta päivää ole jäljellä.

Huominen pitää vielä pinnistää. Sadekin näyttää onneksi menevän aamuun mennessä ohi. Sateessa kampanjoimisesta voisi tosin saada sympatiapisteitä, mutta parempi näin. Vilustua ei saa, koska sunnuntaina pitää olla vaalilautakunnassa.

Tänä syksynä on ollut kunnallisvaaleiksi poikkeuksellisen hyvä kampanjointisää, mitä nyt tuuli on vähän heilutellut mainoskylttejä. Kylttien kantaminen on tuonut monille mieleen vanhat Aku Ankka -sarjakuvat. Ehkäpä Ankkalinna-meiningillä saadaan kalastettua osa Aku Ankan äänisaalista? Minkähänlainen kampanja pitäisi tehdä, jos haluaisi iskeä kirkkoveneen äänisaaliseen?

Äänestyspaikat ovat auki sunnuntaina klo 9–20. Oman äänestyspaikkansa osoitteen ja sijainnin kartalla voi tarkistaa Väestörekisterikeskuksen äänestyspaikkapalvelusta.

Valokuvan kyltinkantajista otin torstaina 23.10.2008.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Aku Ankan ääniä kalastelemassa

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan