AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Vuosaaren satamassa avoimet ovet

27.11.2008 klo 7.56 | Niko Lipsanen

aiheet paikat,

sijainnit helsinki,

Tapahtumajuliste

Jätkäsaaren konttisatamassa ehdin käydä vähän ennen kuin se suljettiin. Sataman toiminta on jo siirtynyt Vuosaareen, mutta viralliset avajaiset ovat huomenna perjantaina. Sunnuntaina 30.11. Vuosaaressa on sitten avoimien ovien päivä, tai Suuri satamapäivä, kuten sitä sataman sivuilla mainostetaan.

Ehkä sinne pitäisi mennä katsomaan. Sunnuntaiksi tosin on luvassa melko huonoa säätä. Ei varmaankaan viitsi räntäsateeseen mennä. Toisekseen, tuollaiset koko perheen tapahtumat kasvomaalauksineen ja kengurumeininkeineen (mitä ikinä se sitten onkin) eivät ole niitä kaikkein innostavimpia. Ja jossain välissä pitäisi messuunkin ehtiä.

Mutta olisihan se ihan mielenkiintoista tuokin satama nähdä. Satama järjestää paikan päälle myös ilmaisia bussikuljetuksia niin keskustasta kuin Vuosaaren metroasemaltakin. Tarkempi ohjelma löytyy ohjelmajulisteesta (pdf, 1308 kb).

Kuvassa on Vuosaaren satamapäivän ohjelmajuliste.

Yksi kommentti tai paluuviite

  1. Niko Lipsanen 8.12.2008 klo 2.55:

    Mainittakoon nyt vielä, että ei tullut tuonne lähdettyä. Oli sen verran ikävä sää, ettei houkutellut.

Tätä artikkelia ei ole enää mahdollista kommentoida (eikä mitään muutakaan artikkelia tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Vuosaaren satamassa avoimet ovet

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan