AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Talviparta suojaa viimalta

10.12.2008 klo 7.08 | Niko Lipsanen

aiheet kuulumiset,

Talviparta

Kuten kaikki tätä blogia vähänkään seuranneet ovat jo huomanneet, talvi ei ole suosikkivuodenaikani. Yritän välttää silloin sisätiloista poistumista muun muassa siksi, että silloin pitää pukeutua.

Jos kuitenkin on mentävä ulos, niin kunnon parta on aivan välttämätön lisävaruste. En ymmärrä, kuinka naiset selviävät talvesta. Hiuksilla ei ole niin väliä, kun päässä on pipo. Mutta jos leaun haluaa suojata viimalta, niin tarvitsee joko parran tai kommandopipon. Kaulaliinastakin voi tietysti olla vähän apua.

Mikään siististi ajeltu lyhyt parta ei kelpaa, koska sellainen ei viimaa pysäytä. Sitä pitää olla kunnolla, vähintään sen verran kuin tuossa kuvassa. Toissatalvinen partani oli kyllä komeampi, mutta sitä olikin värjätty. Parran blondaus on muuten aika ikävän tuntuista puuhaa.

Marin mielestä tätä tämäntalvista partaa pitäisi vähän siistiä ja ainakin katkaista harmaat partakarvat. Ehkä parran suojaava vaikutus ei siitä kauheasti vähenisi, kunhan kokonaisuus ei liikaa ohennu.

Ja mitäpä olisi parta ilman kunnon viiksiä? Pitäähän sitä nenän ja ylähuulenkin väli jollakin tavalla lämmittää. Jonkin verran paljasta pintaa naamaan tietysti edelleen jää, mutta mitä vähemmän, sen parempi.

Kuvan otti vaimoni Mari 6.12.2008

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2008 : Talviparta suojaa viimalta

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan