AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

Blogi täyttää vuoden

28.1.2009 klo 3.33 | Niko Lipsanen

aiheet web,

Aiheita-blogi täyttää tänään vuoden. Se olisi täyttänyt sen jo aikaisemmin, jos olisin keksinyt blogille nimen. Lopulta tyydyin tähän ympäripyöreän yksinkertaiseen ratkaisuun, kun ei sitä kukaan muukaan ollut vielä vienyt.

Kävijöitä on vuoden aikana ollut vajaat 24 tuhatta, eli noin kaksi tuhatta kuukaudessa. Alkuun kävijöitä oli tietysti vähemmän, ja noususuhdanteisesti on lähes koko ajan edetty. Enemmänkin saisi ihan mielellään olla, mutta on tuo kuitenkin ihan kohtalaisesti uudelle blogille, jossa pääsääntöisesti ei kirjoiteta muodista, tekniikasta, ihmissuhteista tai käsitöistä.

Kirjoituksia blogissa on ilmestynyt, tämä mukaanluettuna, yhteensä 214 kappaletta. Juttua ei siis ole tullut joka päivä, mutta kuitenkin useammin kuin joka toinen (muutamana harvana päivänä on ilmestynyt kaksi tai useampi saman vuorokauden aikana).

Ylivoimaisesti suosituin kirjoitus on ollut ekotehokkaasta kaupunkiasumisestamme kertova juttu, jota on linkitetty niin toisista blogeista kuin keskustelupalstoiltakin. Se kerää edelleen melko tasaisesti kävijöitä.

Seuraavan vuoden aikana tarkoitus on pitää nousujohteisuus käynnissä. Blogissa ilmestyy seuraavan vuoden aikana entistä enemmän ja entistä parempia juttuja, ja vuoden päästä kuukausittaiset kävijämäärät ovat vähintään kolminkertaiset.

Yksi kommentti tai paluuviite

  1. Pearess 29.1.2009 klo 14.00:

    Onnittelut! Ja kirjoitusintoa jatkossakin!

Tätä artikkelia ei ole enää mahdollista kommentoida (eikä mitään muutakaan artikkelia tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2009 : Blogi täyttää vuoden

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan