AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

10 000 päivää

4.1.2009 klo 7.20 | Niko Lipsanen

aiheet kuulumiset,

Mari 10 000

Mari täytti toissapäivänä kymmenen tuhatta päivää. Yllätimme kaverin kanssa hänet aamuisella kakulla ja ananaksella. Aivan täytenä yllätyksenä merkkipäivä ei tullut, sillä hän tiesi sen olevan tuloillaan. Tarkkaa päivämäärä hän ei kuitenkaan ollut laskenut.

Illaksi järjestimme vielä pienet kymppitonnibileet, joihin lähetimme tekstiviestikutsut vain muutamaa tuntia etukäteen. Kymmenkunta ihmistä ehti silti paikalle, ja saimme aikaiseksi ihan mukavat pippalot.

Kymmenen tuhatta onkin merkittävän pyöreä tasaluku, jonka täyttymistä kannattaa juhlistaa. Omani pääsi aikoinaan menemään juuri ja juuri ohi, sillä ryhdyin pähkäilemään päivämäärää kuukauden tai pari liian myöhään. Olin sentään tietämättäni tullut juhlistaneeksi päivää käymällä silloin Korkeasaaren eläintarhassa naapurini kanssa.

Muissa kuin vuosissa laskettavia synttäreitä on tullut vietettyä aikaisemminkin. Keväällä yllätimme saman kaverin kanssa erään toisen henkilön, joka pääsi viettämään 500-kuukautissynttäreitään. Ensimmäinen kommentti ”Paljon onnea vaan” -lauluun oli, että ”mikä hemmetin syntymäpäivä?”

Nyt sitten vaan laskemaan omia ja kavereiden syntymäpäiviä päivissä, viikoissa ja kuukausissa, ja miksei tietysti tunneissa, minuuteissa ja sekunneissakin. Kymppitonni päivissä laskettuna alkaa olla lähellä, jos on syntynyt syksyllä 1981.

Kuvassa päivänsankari leikkaa kakkuaan. Kymmentä tuhatta kynttilää emme saaneet millään mahtumaan, joten jätimme ne pois. Otin kuvan 2.1.2009.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2009 : 10 000 päivää

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan