AIHEET ARKISTO TIETOA TÄSTÄ BLOGISTA

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

CouchSurfing on myös koirille

14.12.2014 klo 18.21 | Niko Lipsanen

aiheet kuulumiset,

Rita, CouchSurfing-koira

Kuten blogin lukijat lienevät jo huomanneen, meillä on aina välillä vieraina sohvasurffareita, jotka majoittuvat meille yöksi tai pariksi CouchSurfing-verkoston kautta. Yleensä vieraat ovat ihmisiä, mutta itsenäisyyspäivän tienoilla meille tuli ensimmäistä kertaa sohvasurffarikoira.

Rita on kotoisin Ranskasta, mutta oli viettänyt muutaman edeltävän kuukauden omistajansa kanssa Inarissa. Sillä aikaa, kun Rita tutustui helsinkiläisiin koiriin Eiranrannan ja Vuosaaren koirapuistoissa, omistajansa kävi mm. Tallinnassa.

Ritaa parempaa sohvasurffaria meillä ei ole vielä ollutkaan. Saattaa olla, että syyllistyn vähän kaksoisstandardiin, sillä tuskin olisin yhtä ilahtunut ihmisvieraasta, joka rähisisi naapureillemme ikkunassa. Pääasiassa Rita käyttäytyi kuitenkin oikein hyvin.

Nyt Rita on jo palannut takaisin kotiinsa Ranskaan, joten aivan piakkoin se tuskin on tulossa uudelle vierailulle. Harmi, sillä mielellämme sen tänne ottaisimme vaikka vähän pidemmäksikin aikaa kuin muutamaksi päiväksi.

Rita koirapuistossa

Kuvissa on Rita meillä kotona ja Eiranrannan koirapuistossa. Otin kuvat 7.12. ja 5.12.2014.

Tähän artikkeliin ei ole jätetty kommentteja...

... eikä kommentoiminen myöskään ole enää mahdollista (kuten ei minkään muunkaan artikkelin tässä blogissa). Blogi on arkistoitu, eikä sitä enää päivitetä.

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Artikkeleiden aiheet:

Etusivu : 2014 : CouchSurfing on myös koirille

Kaikki blogin artikkelit yhdellä sivulla

Siirry sivun ylälaitaan